Här hittar du Landax

Landax AS har en kontortid på hverdager mellom klokken 8:30 og 16:00, og er tilgjengelig per telefon i det tidspunktet. Videre kan du kontakte Landax AS gjennom flere kanaler.

Om Landax

Landax AS er et selskap som utvikler og selger programvare for blant annet kvalitetsstyring, internkontroll, HMS, risikoanalyse, FDV, mattrygghet og sertifisering. Alt er utviklet i samarbeid med næringslivet.

Vi står også til tjeneste med rådgivning og coaching i forbindelse med kvalitetsstyring, sertifiseringsprosesser og internkontrollarbeid.

Hovedkontoret er i Hamar, med tilhørende kontorer i Østfold, Vestfold, Nordland og Stavanger. Vi har kunder over hele Norge.

Ledelsesverktøyet Landax

Både myndigheter og kunder stiller i økende grad krav om at man kan vise til et sertifisert kvalitetssystem. I Landax har vi tatt konsekvensen av dette og utarbeidet flere verktøy i forbindelse med sertifiseringsprosesser og intern revisjon.

En stor andel av våre kunder benytter Landax som et hjelpemiddel på veien mot ISO-sertifisering. Vi har flere moduler som er utviklet spesielt med tanke på de nyeste ISO-standardene, blant annet ISO 9001, ISO 14000 og ISO 22000.

Landax er et prosessorientert verktøy med stor grad av fleksibilitet og anvendelighet.

Struktur og innhold utvikles i henhold til bedriftens ønsker og behov. Alle registreringer gjøres på web. Avvik og hendelser kan i tillegg registreres med e-post, SMS, API-løsninger og app på smarttelefon.

Landax har en kontinuerlig utviklingsprosess. Vi gjennomfører ytelsesforbedring, funksjonsutvidelser og funksjonsforbedring på alle eksisterende moduler i vår løsning. Vi utvikler nye moduler når nye behov melder seg.

Landax

Telefon: 62 53 36 80 Spørsmål om faktura: 920 23 616 Parkgata 16B, 2317 Hamar

Vår personal

Landax har motiverat medarbetare med ett brett utbud av erfarenheter och kunskaper. Vi har också associerat sig med flera experter inom kvalitetsledning, certifiering och intern kontroll.

  • Torleif Bratlie
  • Eirik Opstad
  • Bjørg Bratlie
  • Pipeliner
  • Ditech AS
  • TrioVing
  • Polygon